JaunumiFotogalerijaVideoDokumentiRegistrācijaRezultātiTrases 
1 maijs un Zelta Mopēds nešķirami. [2016-04-25 19:22:48]

Tradicionālās Zelta Mopēda un skūteru sacensības, kuras jau kuro gadu, maija pirmajā dienā laipni uzņem Biķernieku trases kartodroms ir nosacīts starts mazmotošosejas sezonai. Sezona, kas šogad sevī ietver astoņus posmus dažādos Latvijas kartodromos un pulcē vairāk nekā simts dalībnieku Zelta Mopēda, skūteru un retromotociklu klasēs. Šīs sezonas jaunums ir “rūķīšu” klases ieviešana, kas ļaus drošos apstākļos, vecāku un pieredzējušu instruktoru vadībā izjust sacensību garšu pašiem mazākiem motošosejas talantiem.

Sacensības Biķerniekos ir lielisks veids, kā popularizēt vēsturisko Latvijas Zelta Mopēda kustību, tās mūsdienu pārmantotājus skūterus un izbaudīt klasisko retromotociklu sacensību gaisotni. Katras sacensības Biķerniekos izvēršas arī par savdabīgu paaudžu tikšanās vietu, kur vīri sirmam galvām seko jaunās paaudzes sniegumam sacīkšu trases līkločos. Sacīkšu braucieni notiks nedaudz neierasta trases konfigurācijā, kas būs prasīga dalībnieku meistarībai, bet skatītāji varēs novērtēt rudenī plānotā pasaules rallijkrosa čempionāta trases būves tempus.

Sacensību oficiālā atklāšana plkst. 12.00, bet ap 13.00. Biķerniekos ierodas Latvijas skūteru sezonas atklāšanas pasākuma dalībnieki.

Dalībnieku reģistrācija : http://www.mazmoto.lv/i-want-race/